Search the Community

Showing results for tags 'tpms'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Chevy Spark Forum
    • Welcome
    • Forum Help and Suggestions
  • Chevrolet Spark Social Club
    • Off-Topic Discussion
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing, Ordering & Owner Reviews
    • Lounge: Chevy Spark Discussion
    • General Motors Discussion
    • Photo & Video Post
    • Super News Ticker
  • Chevy Spark Model Specific
    • Chevy Spark E.V. Forum
    • Chevy Spark Model Year Specific Forum
  • Chevy Spark Modifications & Technical Forum
    • Accessories & Modifications
    • Alarms, Keyless Entry, Locks & Remote Start
    • Appearance, Wash & Wax
    • Audio, Navigation, MyLink and Navigations
    • Brakes & Chassis
    • Cargo, Hauling, Towing & Roof Racks
    • Climate Control
    • Electrical, Gauges, Instruments, Lighting, Rear View Mirror
    • Engine & Driveline
    • Exterior
    • Headlights, Foglamps, Glass, Lenses, Moon Roofs & Window Tint
    • Interior Trim, Seats, Seat Belts, Covers, etc.
    • Maintenance
    • Recalls & TSBs
    • Wheels & Tires
  • Chevy Spark Regions
    • Chevy Spark Club Regions
  • Chevy Spark Trader
    • Classifieds
  • Chevy Spark Test Track
    • Test your posts
  • Chevy Spark Engine & Powertrain Forum
  • Chevy Spark Maintenance, Recalls & TSBs

Found 2 results

  1. Hello, I'm new, just bought a 2016 spark ls and I have a question about the tire pressure monitoring system. I found a set of alloy wheels off a 2013 spark that I would like to put on my 2016 spark ls (which has steel wheels stock)... I want to know if it is possible to move and mount the tire pressure sensors from my 2016 steel wheels onto the 2013 alloy wheels?
  2. I took my Spark (2014 5spd) on it's first road trip of 200 miles, and the TPMS symbol (!) started flashing for about a minute and then stay illuminated for about 10 minutes, then went off. it did this once on the way back as well. i have the stock rims/tires on it, and all tires are 42psi. i read that if it "flashes" THEN stays on, it's a problem with the actual sensor. so i'm planning on taking the car in to have it checked out. it only has 1000 miles on it so i'm shocked i'm already having issues. lol. i had a Hyundai Accent before for 4 years and not a single issue with that car. Has this happened with anyone else here?