Boomer

Spark Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Boomer

  • Rank
    New Member

Profile Information

  • Region
    Decline
  • Location
    Kentucky
  • Current Vehicle
    2014 spark

Recent Profile Visitors

201 profile views
  1. Ok I have 2014 spark with around 160k miles. I have a issue I need help with. Start up cold drives like a new one no issues. After reaching operating temperature it goes down hill. At this time if I get it driving does good but after stopping it won't take fuel back. I can floor it and nothing forever. First thought was throttle or accelerator sensor. Hooked up scan tool and did a sweep on the sensors and they work fine. Revs fine in neutral as well. Also no engine codes. Got a p0700 one time but it was after it messed up a bunch and was it had been revved and dropped in gear to get out of road. Think that code is irrelevant because it's a vague transmission code. Any help would be great!
  2. Ok I have 2014 spark with around 160k miles. I have a issue I need help with. Start up cold drives like a new one no issues. After reaching operating temperature it goes down hill. At this time if I get it driving does good but after stopping it won't take fuel back. I can floor it and nothing forever. First thought was throttle or accelerator sensor. Hooked up scan tool and did a sweep on the sensors and they work fine. Revs fine in neutral as well. Also no engine codes. Got a p0700 one time but it was after it messed up a bunch and was it had been revved and dropped in gear to get out of road. Think that code is irrelevant because it's a vague transmission code. Any help would be great!